Nieuwsberichten

43 active nieuwsberichten gevonden

Primière Blind Date de musical - 8 oktober in het Ontmoetingshuis

Wanneer de onervaren single Erik op blind date gaat met date-verslaafde Stacy, krijgt hun avond een compleet andere wending wanneer ze erachter komen dat ze niet alleen zijn in het restaurant. Hun innerlijke critici komen tot leven, terwijl de andere restaurantbezoekers zich ontpoppen als hun beste vrienden, manipulatieve exen en een dichtende opa. Kunnen ze deze avond nog redden van de ondergang? Zijn Erik en Stacy sterker dan alle critici? Gaan ze samen naar huis? Of slapen ze beide in hun eigen bed?

Een hysterische en hoopvolle musical, met een live-band over de risico's en kansen die we nemen om de ware liefde te vinden.

Deze derde productie gaat 8 oktober in premiere in het Ontmoetingshuis, nadat deze twee keer in try-out is geweest in o.a. Duitsland en Veenendaal. Met nu zes speelbeurten en meer in de planning wordt het een kleine tour door Nederland langs theaters en op locatie.

Deze voorstelling neemt het publiek mee in het hoofd van beide personages. De emoties gieren over het toneel, het publiek zal bijna hardop meedenken met de hoofdpersonen en zal veel gedachten herkennen en beamen. Want iedereen heeft wel eens een date gehad. Iedereen heeft wel eens zo'n pijnlijke pauze meegemaakt in een gesprek. Iedereen zegt wel eens domme dingen. Iedereen heeft wel eens stiekem op Tinder gezeten. Oke, bijna iedereen. Jij natuurlijk niet....

Kaarten kunt u eenvoudig en snel online bestellen via: http://www.koopetickets.nl/blinddate