Nieuwsberichten

43 active nieuwsberichten gevonden

Zaterdag 2 juli: Beleef de Groene Grens!

Natuurgebied De Groene Grens is een bijzonder natuurgebied met daarnaast een aantrekkelijk woon- en leefgebied. Graag zetten wij zaterdag 2 juli dit mooie natuurgebied in de schijnwerpers met: de Dag van de Groene Grens. Dit vindt plaats bij het bruggetje dat Balkon Zuid met De Groene Grens verbindt, ter hoogte van Groene Grens 26.

Tijdens deze middag van 13.00 tot 16.30 uur bent u van harte welkom in het gebied. U kunt hier lekker wandelen door het natuurgebied, een ritje maken in een paardentram en een gezellige groene markt bezoeken. Naast informatiestands van onder andere stichting Vrienden van De Groene Grens, en het Ontmoetingshuis, kunt u (h)eerlijke producten proeven en kopen. Denk aan biologische honing, melk uit de melktap, vers gemaakte kruidenboter met wilde bloemen, producten van Veenendaal 4 Fair, Pure Streken, Eerlijk Waar en nog veel meer.

Om 14.00 uur heten wethouders Arianne Hollander en Willemien Vreugdenhil, van gemeente Ede, u officieel welkom in het gebied. Kom deze mooie dag met ons meebeleven en zie alle bijzonderheden van De Groene Grens!

Ook de Buren van Oost zullen deze dag aanwezig zijn.